KURUMSAL
SON DUYURULAR
2025-26 Burs Başvuru Dönemi Başladı!
10 Eylül 2025
Kıyıdan Ufka: Erdal Hoş Gençlerle Buluşuyor
19 Mayıs 2025
Son Fırsat: “Akçaabad Vakfıkebir Nüfus Kütüğü” Kitabı İçin Geri Sayım Başladı!
04 Mart 2025
Kıyıdan Ufka: Vakfıkebirli Gençler Kariyer Günleri’nde Buluşuyor!
17 Şubat 2025
“Akçaabad Vakfıkebir Nüfus Kütüğü” Yeniden Satışta!
20 Ocak 2025
Derneğimizin geleneksel hale getirdiği “Kıyıdan Ufka: Kariyer Günleri” programı bu kez, gazeteci-yazar ve futbol yorumcusu Erdal Hoş’u konuk etti. Dernek merkezinde gerçekleşen etkinlikte, bursiyer öğrencilerimiz, dernek üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelen Erdal Hoş, hayat hikayesini ve mesleki deneyimlerini bizlerle paylaştı.
Etkinlik sabah saat 10.30’da samimi bir kahvaltı ile başladı. Ardından, saat 11.00'de gerçekleştirilen söyleşi öncesinde Dernek Başkanımız Av. Betrettin İskender kısa bir açılış konuşması yaparak katılımcıları selamladı. Programın moderatörlüğünü ise Gençlik Komisyonu Başkanımız Serdar Gökalp Uçar üstlendi.
Söyleşide kendi hayat hikayesinden kesitler sunan Erdal Hoş, gençlerle içten bir bağ kurarak memleket kültürünün önemine değindi. Trabzonluluk kavramı üzerine yaptığı değerlendirmelerde “Bir Trabzonlu asla yalan söylemez. Bu bizim temel özelliğimizdir.” ifadesi dikkat çekti. Hoş, Trabzonluların liderlik vasfına sahip bir topluluk olduğunu vurgularken, katılımcılardan gelen soruları da içtenlikle yanıtladı. Programın sonunda ise gündeme dair Trabzonspor değerlendirmeleriyle salonda nostaljik ve keyifli bir atmosfer oluştu.
Etkinliğin sonunda Dernek Başkanımız Av. Betrettin İskender tarafından Erdal Hoş’a üzerinde ekmek teması bulunan özel Vakfıkebir Derneğimizin plaketini takdim etti. Ardından Gençlik Komisyonu Başkanımız Serdar Gökalp Uçar tarafından “Kütük Kitabı” ve “Öşür Defteri” hediye edildi. Programın destekçilerinden Kebir Süt Ürünleri’nin hediyesi ise Dernek Genel Muhasibimiz Recep Kara tarafından sunuldu.
Gençler için hem ilham verici hem de samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, katılımcılar üzerinde derin bir iz bıraktı. “Bir Hikâye De Sen Yaz!” mottosuyla düzenlediğim,z bu anlamlı etkinlik, gençlerin kendi yollarını çizerken geçmişten gelen değerlerle beslenmesine katkı sundu.
